Womanizern är kvinnans bästa vän

08 januari 2020
william eriksson
Womanizern är kvinnans bästa vän

Utan att ta i kan man nog våga påstå att sexleksaken womanizer har ändrat kvinnors sexliv radikalt till det positiva. Kvinnor som aldrig tidigare lyckats få en orgasm vittnar om himlastormande upplevelser. Kvinnlig onani har länge varit stigmatiserat, men kvinnor pratar nu mer och mer öppet om vilka sexleksaker de berikar sina liv med. Att ha någon form av womanizer eller annan klitoriskittlare börjar fantastiskt nog kännas som norm!

 

 

Sugeffekten möjliggör multipla orgasmer 

 

För den som missat den fantastiska apparaten kan ni hitta er Womanizer i Stockholm. Dessa leksaker finns i olika modeller, vissa tål ordentlig väta och kan användas exempelvis i duschen. De är utformade på olika sätt för att passa just dig och din njutning. Womanizer är lika trevlig att använda tillsammans med en partner som på egen hand. Detta är en sexleksak som stimulerar klitoris utan direkt kontakt. Det är vakuum och lufttryck som gör tricket. De olika varianterna har olika nivåer då vissa har mer känslig klitoris och andra vill dra på maskinen på högsta nivå. 

 

Modern och smidig sexleksak som är lätt att ladda och ta med

 

Det finns även en modell som är extra anpassad för att lättare kunna ta med på semestern. Även den är vattentät. Glöm batterier som tar slut och måste bytas ut. Slipp risken att stå där och var supersugen för att upptäcka att lagret av batterier är slut! Dessa laddas med en medföljande magnetisk USB-kabel och en LED lampa påminner när det är dags att ladda den. Premiumversionen erbjuder hela tolv olika intensitetslägen, har autopilot med slumpmässiga stimuleringsmönster och är tystare för den som värderar diskretion. Womanizern finns i mindre versioner, modeller som är mer ergonomiska och smidigare att använda samtidigt som man har samlag. Det finns en hel uppsjö av dessa underbara  produkter som ger så många kvinnor fantastiska orgasmer.