Väck drömmarna till liv på www.danguitar.se

30 juni 2021
Mikael Barani

Det är i stillheten som vi ofta kan finna svaren på de frågor som uppstår under livets gång. Att bara sätta sig ned och lyssna på tystnaden, det är då vi ger oss själva chansen att höra att livet faktiskt knackar på dörren. Vågar du öppna?

Meningsfullhet kan vara enkelt

För det är inte alltid som livet kommer som en bekväm gäst. Ofta vet vi precis vad som kommer att sägas när man väl sätter sig ned i sällskap med livet. Det kommer att komma fram saker som kan vara jobbiga och svåra att ta till sig.
För den som vill utvecklas gäller det dock att orka och våga lyssna för att finna mer av oss själva.

Kanske är det nämligen så att du inte alls borde göra det som du gör i ditt liv just nu. Att du inte hörsammar din passion och ditt kall är nämligen en väldigt vanlig anledning till att du inte känner dig uppfylld och inspirerad. Kanske känner du dig till och med nedstämd och utarbetad för att du följer ett spår som inte alls är din grej.

Om du däremot tar ett steg tillbaka och låter livet tala ut kommer du kanske få de första instruktionerna för vad det egentligen är som du behöver göra.

Många av oss drömde till exempel om att bli framgångsrika musiker när vi var unga. Med tiden kom kraven och våra drömmar förpassades till arkiven.

Det glädjande är att som äldre kan vi själva lägga ribban på en nivå där vi känner oss bekväma – man behöver inte bli rockstjärna för att få ut något av sitt musikskapande. Besök www.danguitar.se och låt dig inspireras till att damma av din ukulele, gitarr eller något annat instrument igen. 

Kanske kommer du att finna att ditt liv känns mer meningsfullt bara av att plinka lite på gitarren en kvart om dagen.
Ibland är det nämligen just så enkelt.