Ta några dagar på ett spahotell för att känna dig som en ny människa

21 februari 2023
Mimmi Källström

Ta några dagar på ett spahotell för att känna dig som en ny människa

Åkerblads Hotell, som ligger i vackra Tällberg, är ett perfekt spahotell för avkoppling och återhämtning. Det överdådiga spaet erbjuder en rad sköna behandlingar – från ångande ansiktsbehandlingar till energigivande massage med varma stenar – som kommer att få dig att känna dig bortskämd och uppfriskad. Släpp dina bekymmer när du skämmer bort dig själv i denna lugna atmosfär; Åkerblads Hotell garanterar en oförglömlig upplevelse! Då du inte slappnar av i spaet kan du alltid njuta av den härliga naturen runt hotellet.

Spabehandlingar

På spaet finns det ett stort antal alternativ för både solo- och parbehandlingar. I privata rum med lugnande musik kan du sjunka in under behandlingen innan du tar dig tid att koppla av vid vår pool eller i bastun eller ångbastun. Låt oss hjälpa dig att smälta bort vardagens bekymmer och börja om på nytt.

spa

Massage

Det finns flera olika varianter av massage du kan välja mellan, bland annat klassisk massage, djupvävnadsmassage och massage med varma stenar. Alla dessa behandlingar kan skräddarsys efter dina individuella behov, så att du får den bästa möjliga upplevelsen. Oavsett om du är ute efter en mild avkoppling eller en uppfriskande behandling har Åkerblads Hotel något perfekt för dig.

Boende

Under din vistelse kan du njuta av komforten i Åkerblads Hotels lyxiga rum. Alla deras sviter är utrustade med alla bekvämligheter som behövs för en avkopplande vistelse; från sköna sängar till luftkonditionering, TV och Wi-Fi. Med en uteservering kan du njuta av det vackra svenska landskapet och uppskatta allt som naturen har att erbjuda.

Matplats

Låt dig väl smaka på kulinariska läckerheter i Åkerblads restaurang. Deras kockar använder färska, lokalt odlade ingredienser för att skapa läckra rätter inspirerade av det traditionella svenska köket. Alla deras måltider serveras med en perfekt blandning av både moderna och traditionella inslag som förflyttar dig till en värld av gastronomisk njutning.