Sommar och sol på nybyggd altan

21 juni 2020
patrick pettersson

Redan under det svalare vinterhalvåret lägger du planen. Att veta tidigt vilka sommarprojekt som ska genomföras är nödvändigt. När sommaren kommer vill alla anlita de få snickare som finns på marknaden. Det är Attefallshus, altaner, utemöbler, pergolas och allt möjligt som ska till och byggas. Är du sugen att bygga en ny altan till ditt hus så har du säkerligen önskat det länge. Ta in offerter från ett gäng Snickare i Kungsbacka som du gillar och som är tillgängliga för arbete under önskad period. Är det redan sommar så kan det bli knepigare att få till ett gäng att välja mellan.

 

Stort eller smått?

Ska du bygga en gigantisk altan kanske du behöver fler än en snickare på plats. Detta sköter förstås den du har valt och hen beräknar arbetskraften. En större altan intill eller runt ett hus kan ta en stund att bygga. Anlitar du professionella snickare – i stället för att bygga själv – så går det garanterat fortare. Kanske ska du bygga en mindre plats för utemöbler i trädgården? Eller en liten terrass med pergola över. En pergola är fantastiskt vacker när gröna klätterväxter klänger upp efter den. Vinrankor i syd och humle i nord. 

 

 

Snickare med öga för detaljer

Kanske anlitar du en snickare för att bygga en farstubro eller ett räcke kring en altan eller en balkong. På sådana platser kan det vara extra snyggt att lägga till snickarglädje och små detaljer. Har du snickare som kan sånt? En snickare som har öga för det lilla extra och som skapar estetiskt vackra alster. Snickarglädje i taket eller i anslutningar till huset är enormt vackert. Samtidigt ska hen ha känsla för vilken stil som passar med huset och övriga snickerier på platsen. Bor du i Dalarna är kurbits en tradition. Även i andra regioner finns säkerligen ett arv att lyfta fram i era snickerier.