Ring efter en bärgare i Stenungsund

25 maj 2021
Lily Hansen

Västkusten är verkligen en härlig del av landet. Här finns solvarma klippor och fiskebyar som ligger på ett pärlband efter varandra. En miljö där du verkligen känner dig hemma, även om du egentligen kommer från en ort mitt inne i landet. Nej, havets friska vindar och blåa toner är något som du alltid vill uppleva minst en gång om året. Därför letar du alltid upp nya platser där du och din familj tillbringar en härlig semestervecka under året.

I år är det Stenungsund som fått äran av ert besök. En ort som ligger mitt i allt det härliga kustlandskapet med sina större och mindre öar. En hel vecka av härliga utflykter och goda middagar med fisk och skaldjur från ortens fiskebåtar, har skapat bomull i både mage och själ. Och ändå har ni inte behövt använda bilen på hela veckan. Det har räckt med båtutflykter och vandringar. Ett mycket härligt och fritt liv, helt enkelt.  

 

 

En tråkig överraskning med lyckat slut

Eftersom ni har bott på ett litet pensionat i en gränd, så har ni haft bilen parkerad på en större parkering en bit bort under hela veckan. Därför kommer det som en chock när ni anländer till bilen och ser att någon har kört in i bilens sida. En skada som är så pass illa att du inte ens kan komma in i förarsätet. Men som tur är hittar du snabbt hjälpen efter en sökning efter: bärgare i Stenungsund.

Efter att ha hittat telefonnumret på https://www.jjsbilbargningab.se/ så dyker snart den välkända bärgaren upp runt ett hörn. Bilen och ni lastas och färden bär iväg till närmaste verkstad. Där visar det sig att ett enkelt ingrepp får loss dörren och ni kan bege er hemåt, för att lämna in bilen hos er vanliga bilmekaniker. Så veckan slutade ändå mycket bra, tycker hela familjen.