Matcha halsduk och jacka

20 mars 2018
Matilda Olsson
Matcha halsduk och jacka

När vintern kommer och det blir kallt ute kan det genast kännas deppigt och svårt att klä sig rätt. Ofta kanske man bara slänger på sig något som håller en varm, men det går faktiskt att klä sig riktigt snyggt och trendigt även om det är kyligt ute. Hos PashminaWear finner du ett flertal olika halsdukar i äkta kashmir som håller säsong efter säsong utan att kännas omoderna. Vårdar du din halsduk rätt kan du räkna med att den håller nästan hur länge som helst.

Men hur matchar man bäst en halsduk till sin outfit? De flesta av oss av flera olika jackor och därmed behöver man ofta även flera halsdukar att växla mellan. En halsduks främsta egenskap är ju att hålla dig varm, men det skadar inte om den får dig att känna dig snygg och välklädd också. För män som brukar ha rock på vintern passar det perfekt med en kashmirhalsduk i de klassiska färgerna grått, svart och beige. För kvinnor är det riktigt snyggt att matcha en kappa med en mönstrad halsduk som bryter av mot kappans färg.

Och tänk på att det är värt att lägga ned lite extra på en riktigt bra halsduk. Eftersom du har den närmast huden när du går ut är det viktigt att den är i ett bra material som håller dig ordentligt varm. Vi har halsdukar för nästan alla väder, är det bara lite kyligt ute kan du till exempel välja en halsvärmare som du enkelt trär över huvudet och slipper knyta. 

Kom ihåg att man aldrig kan ha för många halsdukar att välja bland! Vissa dagar känner man för att sticka ut, andra dagar för att smälta in mer i mängden. Då passar det perfekt att ha flera olika halsdukar i blandade färger och mönster. Inte minst kan man växla mellan olika modeller, som halsvärmare, scarfes eller tjockare och varmare halsdukar.