Hitta en bra skola i Flen

23 september 2019
jonas olsson
Hitta en bra skola i Flen

Flen är gemytligt och här finns det möjlighet att skapa livskvalité. Flen ligger i Sörmlands hjärta och det gör att det är nära till mycket. För den som vill bosätta sig i Flen finns det därför stora möjligheter även om du inte jobbar på orten. Det finns också bra skolor för den som har barn. Så du behöver inte söka länge för en skola Flen som passar dina barn. Det finns såväl privata som kommunala alternativ. Det finns också gott om bra boende och Flens kommun satsar på att attrahera fler till kommunen.

 

Vad kan du göra mer än bo?

Flen är en kommun där du har nära till naturen. Därför kan du enkelt ägna dig åt ett aktivt friluftsliv. Det finns härliga vandringsleder som sträcker sig över skog och mark. Det finns även goda möjligheter i Flen till att exempelvis ägna sig åt ridning. På sommaren kan du bada i sjöarna och varför inte passa på att fiska med familjen? I en stressig vardag är naturen en lisa för själen. På vintern går det att åka skidor i spår. Visst är det härligt med picknick i skidspåret?

 

 

Bo och jobba

I Flens kommun har du goda möjligheter att hitta jobb inom den kommunala verksamheten men även den privata. Sen finns det goda pendlingsmöjligheter som gör att du snabbt kan ta dig till andra orter. Då det finns flera skolor så går det att göra det enkelt för barnen och de behöver inte ägna mycket tid på bussar. Boende finns i olika prisklasser och du kan söka både hyresrätter eller köpa din bostad. Tänk bara på att vara ute i god tid så du verkligen hittar något som passar dig. Du behöver såklart inte ha familj för att trivas i Flen för här är alla välkomna. Så passa på att kolla upp om Flen kanske blir ditt nya hem.