Finns det spa för bilar?

12 november 2019
Mikael Barani
Finns det spa för bilar?

”Vi ser det snöar, vi ser det snöar, det var väl roligt hurra”

Eller är det några buttra miner som går att ana därute nu när snön väl har börjar falla? Nåja, vintern kommer i varje fall inte som någon överraskning för någon av oss som bor i detta avlånga land. 

Tur att samtliga förare har laddat bildörrarnas förvaringsutrymmen med isskrapor. Det finns ju till och med varianter som har inbyggda handskar. Eller är det tvärtom? Allt hittar de på nuförtiden, som man brukar säga.

När det blir vinter, det är då man tänker att det borde finnas någon sorts spa för bilar. En plats där de kan hållas varma och gosiga medan vi som ägare är och sysslar med annat.
Just det ja, det finns ju garage. Men det är långt ifrån alla som har möjlighet att stå i ett. Dels av skäl som faktisk tillgång och avstånd till garage, men även på grund av ekonomiska skäl.

Som de flesta av oss är bekanta med så innebär ju kallstarter att motorn får jobba hårdare för att komma igång. Här är såklart en kupévärmare en enkel lösning på problemet. 
För ju hårdare motorn får jobba, desto mer slitage utsätts den ju också för.

Skulle bilen till slut krångla av någon anledning så finns som tur är hjälp att få. På http://sweaautoservice.se/ får du snabb och kunnig hjälp i Tyresö när bilen inte längre vill samma sak som du.

Bilen är trots allt som ett miniatyrhem, i varje fall om man spenderar en stor tid ute på vägarna på grund av pendling. Se till att ditt fordon, precis som ditt hem, har rätt förutsättningar för att uppfylla sitt syfte på allra bästa sätt. 
Då blir även denna vinter och jul en trevlig upplevelse.

Och du, kom ihåg: ”Vi ser det snöar, vi ser det snöar, det var väl roligt hurra”