Ett modulhus är en smidig och flexibel lösning när man är i behov av tillfälliga lokaler

08 januari 2022
Cecilia Olsson

editorial

Ibland uppstår det ett behov av en tillfällig lokallösning. Det kan till exempel handla om att man behöver renovera en befintlig lokal eller att man vill utöka ytan för verksamheten. Vissa gånger kan det vara möjligt att fortsätta arbetet som vanligt, men ofta kan det vara bättre att hitta en tillfällig lösning som innebär att de anställda kan arbeta ostört och inte behöver ta hänsyn till att byggnationer eller reparationer ska utföras på plats. 

Modulhus som anpassas efter den aktuella verksamheten

Med ett modulhus får man en flexibel lösning på problemet. Hos PCS Modulsystem kan man hyra eller köpa modulhus som är anpassade efter verksamhetens specifika behov. Till exempel har de moduler som passar kontor, förskolor, skolor, boende, sjukhus, vårdavdelningar, lager, fritidscenter och verkstäder. Det gör att man enkelt kan lösa ett tillfälligt problem gällande lokalbrist.

image

Eftersom man kan välja att hyra istället för att köpa modulerna så behöver man inte heller tänka på att sälja dem när lokalbehovet inte längre finns. När renoveringen eller ombyggnationen är klar och man kan flytta tillbaka till de ordinarie lokalerna så är det bara att meddela PCS Modulsystem så hämtar de modulerna. Det gör att man inte behöver betala för extra lokaler längre än nödvändigt utan man får tillgång till dem precis så länge som behovet finns. Något som gör denna lösning extra smidigt och lönsam. 

Modulhus av hög kvalitet till konkurrenskraftigt pris

PCS Modulsystems olika modulhus har självklart samma höga kvalitetsstandard som andra nybyggda lokaler som man kan hyra eller köpa. Man får helt enkelt en temporär lösning i form av ett modulhus som uppfyller alla byggnormer och krav på kvalitet, miljö och god service. Eftersom PCS Modulsystem själva förfogar över hela produktionskedjan så kan de hjälpa till med allt från projektering till montering och byggnadsentreprenad. Man får dessutom snabb service till ett konkurrenskraftigt pris, vare sig man hyr eller köper sin modul.

Mer information finns på http://www.pcsmodulsystem.se/moduler/modulhus/.