En container för skräp och skatter

11 juni 2020
Lily Hansen

Det bästa i livet är gratis. Kärlek är kanske det mest självklara som poppar upp i skallen, och enligt Churchill champagne såklart, fast då måste den vara kall och torr också. Men, det finns även annat som är gratis som är riktigt bra. Det är ofta saker som man fått eller hittat, som andra inte vill ha. Det som någon inte alls tycker är värt något kan vara en skatt för en annan. Dessa typer av fynd kan man ofta göra i containrar. Att leta igenom en container är spännande, för man veta aldrig riktigt vad man kommer hitta.

 

Hitta skatter

Om man har tänkt sig att fynda i en container ska man dock alltid fråga ägaren av denna först. Men att fråga är ju gratis. Har man tur får man ett “ja, varsågod” och då börjar skattjakten. Allt möjligt går att finna däri, och ofta är det så att det inte är förrän man hittar saken som man vet att man behöver den. Att sakleta i en container är som paradiset för den kreativa. Men en container är inte bara en behållare för att fynda skatter. Man kan också göra sig av med det man själv inte längre vill ha.

Slänga skräp

Att hyra en container kan vara fantastiskt skönt vid diverse tillfällen. Till exempel om man renoverar och behöver ha någonstans att slänga allt skräp och grovsopor som då ansamlas. Eller så ska man kanske flytta och planerar att göra en ordentlig utrensning. Ett annat tillfälle när en container gör sig väl till pass är när bostadsrättsföreningen har städdag. Det är perfekt att slänga allt skräp från gården däri, samtidigt som de boende kanske kan få passa på att utnyttja den för sitt eget skräp. Behöver man hyra container i Växjö kan man kika in på denna sida: https://www.xn--hyracontainervxj-8nb04a.se/.