Du är inte ensam, asylrätt i Göteborg

23 juni 2021
patrick pettersson

När saker händer en så känner man sig ofta ensam. Som att ingen annan förstår. Det spelar ingen roll hur man uttrycker sig eller vad man gör, de förstår inte ändå. Känns det som iallafall. 

Men faktum är att du är inte ensam. Det är många som går igenom samma sak, även fast allas känslor inte är desamma så finns där ändå en förståelse. Går du igenom något, så tveka inte att ta hjälp. Oavsett vad det gäller. 

Många vill idag komma in till Sverige och bosätta sig här. Skaffa ett jobb, liv och familj här. Dessvärre är det inte alltid så lätt. Bor man utanför EU kan det vara svårt att få uppehållstillstånd i Sverige. Har du problem med det finns det kunniga advokater som arbetar med Asylrätt i Göteborg. Dessa finns även i andra städer, så tveka inte att vända dig till proffsen för att få en ärlig chans. 

 

 

Sveriges tjocka lagbok 

Det är minst sagt komplicerat med Sveriges alla lagar och regler. Även för advokaterna kan det vara riktigt rörigt. Det är därför väldigt viktigt att man kontaktar rätt advokat. Behöver man hjälp med just asyl, då ska det vara en firma som är kunnig inom det området. Det finns de som är specialister inom familjerätt och även inom andra saker. Så se till att välja rätt. 

Ni har även rätt till att byta advokat längs vägen. Såklart är det viktigaste att ni känner er hörda och att de hjälper er. När ni väljer advokat bör ni därför se till att de är kunniga just inom asyl, men även att de inte har för många andra ärenden. Det är viktigt att de hinner med dig just så som du önskar. Första kontakten med advokaten kan ske över mail, men föredrar man att ringa går ofta även det.